Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kişisel Veri İmha Tutanağı

Veri sorumlusu olarak 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Kanunu’na uygun olarak veri işleme yapan ve [Meşelik Kampüsü Büyükdere Mah. Prof. Dr. Nabi AVCI Bulvarı No:4 26040 Odunpazarı - ESKİŞEHİR] adresinde faaliyet gösteren Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından; kayıtları tutulan “Kişisel Veriler” ve “Özel nitelikli kişisel verilerin” kanuni saklama sürelerinin bitmesi, işlenmesi için gereken amacın ortadan kalkması nedeniyle veya ilgili kişinin talebi doğrultusunda (Fiilen yapılan silinme/yok etme işlemi hangi amaç için yapılıyorsa burada o amaç belirtilmeli) imha işlemleri gerçekleştirilmiştir.

İmha edilen belgenin içerik detayı aşağıdaki listede tanımlanmıştır.

İşbu veri imha tutanağında yer alan imha işlemini gerçekleştiren ile imha işlemine tanıklık eden veri ilgililerine ait ad, soy ad, görev ve imza verileri 6698 Sayılı KVK Kanunu uyarınca veri sorumlusu olan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından İlgili mevzuat ve Üniversitemizin veri saklama ve imha politikasına uygun olarak verilerin silindiği, yok edildiği yahut anonimleştirildiğinin kayıt altına alınabilmesi ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları tarafından talep edildiğinde sunulabilmesi için düzenlenmiş olup, bu amaçla sınırlı olarak formda yer alan kişisel verileriniz hukuki yükümlülüğümüzün yerine getirilmesi amacıyla sınırlı olarak otomatik olmayan yöntemlerle işlenebilecek ve Md.8 de belirtilen aktarma sebepleri ilgili ve mevzuatta öngörülen sınırlamalar dâhilinde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına yahut tutanak konusu kişisel verilerle ilgili olarak başvuruda bulunan ilgili kişiye aktarılabilecektir. Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. Maddesi kapsamındaki taleplerinizi www.ogu.edu.tr adresinde yayınlanan Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikamıza göre tarafımıza iletebilirsiniz.

KULLANILAN İMHA TEKNİĞİ

İMHA TARİHİ

İMHA EDİLEN BELGE İÇERİĞİ:

1.

9.